Kattemat

Kattemat

Vi på Hundehjørnet tenker også på katter! Vi tror at en sunn katt er en lykkelig katt! Vi kan hjelpe deg å finne rett kattemat og kattefor for din katt i vår dyrebutikk.

En dyrebutikk bør ta hensyn til at alle katter har forskjellige behov når det kommer til kosthold, og dermed tilby kattemat og kattefor som kan passe til de fleste katter. I Dyresjappa sin dyrebutikk finner du masse spennende varianter av kattemat og kattefor som kan brukes av de fleste katter. En sterilisert hankatt for eksempel vil trenge for med mindre næring enn en kattunge. Den steriliserte hankatten vil ha mindre jaktinstinkt og beveger seg gjerne mindre og bør dermed ha et for som er tilpasset mindre bevegelse for å unngå å legge på seg.

En kattunge derimot har ofte veldig spesifikke behov for å sikre en sunn og god utvikling og vekst. En kattunge som er funnet ute og som ikke har noe tilgang på mors melk, trenger gjerne en bestemt erstatning for dette. En kattunge som får en normal oppvekst trenger masse proteiner, mineraler og vitaminer for at alt skal utvikle seg normalt. En kattunge som er underernært vil gjerne få problemer i fysisk og mental utvikling.

Ta kontakt med oss om du lurer på hva slags kattemat for som vil være det beste for din katt, og vi vil sammen med deg komme frem til hva du kan prøve ut slik at din pus får best mulig livskvalitet. Vi kan også tilby abonnementsløsninger på kattemat.